Gigi Becali, despre vizita Papei: „Nu mă interesează că vine Papa. Pe mine mă interesează Patriarhul meu…”

Gigi Becali a comentat, intr-o emisiune la Antena 3, vizita Papei Francisc in Romania, de la finele acestei luni, spunand ca nu este interesat de acest eveniment pentru ca vrea sa respecte cu sfintenie religia sa ortodoxa.

Becali a mai afirmat ca nu pizmuieste alte religii, insa singura religie pe care o are este cea ortodoxa.

„Nu ma intereseaza pe mine ca vine Papa. Pe mine ma intereseaza Patriarhul meu Daniel, ortodox. Daca face slujba patriarhul meu, ma duc si in genunchi si daca face slujba oricand, si pe camp, Patriarhul meu, eu ma duc. Dar, daca face Papa, nu ma duc nici la Notre-Dame, nici la San Pietro. Nu ma intereseaza pe mine. Pe mine ma interseaza neamul meu, religia mea si casa mea si biserica mea ortodoxa”, a spus Gigi Becali, in interviu, scrie activenews.ro.

”Resping orice religie. O resping, dar nu o pizmuiesc”, a mai spus Becali, subliniind ca are prieteni si de alte religii, „pentru ca suntem toti frati intru Hristos”.

”Pe mine nu ma intereseaza alta religie. Eu pun pe masa religia mea, a neamului meu ortodox. Dar nu pizmuiesc alte religii. E problema lor. Iubesc toti oamenii de alte religii, dar resping daca ei incearca sa ma convinga de religia lor. Si nici eu nu incerc sa ii conving de a mea. Pe masa mea nu primesc alt adevar decat pe Hristos”, a mai spus Becali.

Loading...