Odată cu înaintarea în vârstă se spune că nu îți mai poți permite orice fel de tunsoare sau coafura. Ei bine, iată că tendințele în materie de hair styling vin să contrazică această regulă, oferind alternative sofisticate, elegante și naturale, potrivite pentru femeile de 40 și 50 de ani.

Odată cu vârsta femeile trec prin anumite schimbări mai puțin plăcute: apar riduri, încetinește metabolismul, apar probleme de sănătate etc. Dar unele lucruri nu trebuie să se schimbe niciodată. Spre exemplu tunsoarea femeii trebuie să îi confere întotdeauna eleganță și feminitate, indiferent de vârstă sau alți factori de acest gen. Iată câteva dintre cele mai utile recomandări ale profesioniștilor pentru femeile de vârsta a doua.

Foarte multe femei trecute de prima tinerețe aleg să poarte tunsori scurte nu doar pentru ușurința cu care-l pot îngriji, ci și pentru multitudinea de coafuri disponibile. Țineți cont că tunsoarea aleasă corect vă garantează o imagine impecabilă.

Una dintre cele mai moderne tunsori deja de mai mulți ani este bob-carre. Anul 2018 nu va fi excepție pentru fashionistele cărora le place atât de mult această tunsoare. Bob-carre ne propune foarte multe variante pentru diferite tipuri de păr.

Această tunsoare este simplă și perfectă pentru femeile cu păr subțire și neascultător care încearcă foarte mult să fie stilate. Diferitele variante vă vor permite să alegeți tunsoarea în funcție de tipul și lungimea părului. De asemenea, vor sublinia frumos trăsăturile proprietare și forma feței.