Iată cum a reușit un tătic să le pună la punct pe toate mămicile înțepate – Genial

Următorul articol este inspirat dintr-o poveste reală. Acțiunea se petrece într-o sală de clasă cu elevi din familii bogate dar și modeste. În această clasă s-a iscat un conflict din cauza băncilor, iar, până la urmă, s-a transformat într-o adevărată lecție pentru cei care se consideră mai buni decât alții.

După ceva timp, se organizează o ședință cu parinții. Mamele propun să se cumpere alt mobilier.

Nu toată lumea a privit aceasă schimbare ca pe o idee bună.

Ceilalți părinți au insistat. Unul dintre părinți a sugerat ca cei care-și pot permite, să ofere o sumă mai mare de bani astfel încât toți copiii să aibă mobilier la fel. Dar anume acele mame au refuzat și au spus că cei care nu-și pot permite vor rămâne cu mobilierul vechi. Bărbatul care era de părere că nu este indicat să se facă o delimitare între copii, a răspuns nehotărât.

După câteva zile, a ajuns mobilierul pentru copii din familii bogate. În acea clasă au rămas doar 8 copii să folosească mobilierul vechi.

Mamele bogate erau foarte mândre de faptul că odraslele lor aveau mobilier nou și nu le păsa deloc de ceilalți copii. Dar bucuria lor nu a durat prea mult timp.

A 2-a zi, clasa a primit o donație de la bărbatul cu pricina, 8 bănci, mult mai bune decât băncile copiilor înstăriți.

Au primit și scaune ce arătă similar ca în poza de mai jos.

Bărbatul care a încercat să susțină familiile mai puțin înstărite s-a dovedit a fi un om de afaceri de succes, dar și o persoană extrem de corectă și modestă. Le-a oferit o lecție bună de viață celor care se consideră superiori față de alții.

După această achiziție, mamele au declarat că se simt insultate iar tatăl care a oferit acest mobilier consideră acest gest al său drept un experiment social.

Loading...